Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András u. 49.

Hakki Pilke HH 110 rönkhasító

Hakki Pilke HH 110 rönkhasító

Ha hosszú tűzifára van szüksége, vagy ha a hasítandó rönkök különösen masszívak, a HH 110 professzionális hidraulikus hasító a legjobb választás.

1. Leírás, műszaki jellemzők

A Hakki Pilke HH 110 egy professzionális rönkhasító, amely igazán könnyen és hatékonyan kezelhető. A hidraulikus rönkemelő lehetővé teszi a 80 cm átmérőjű és 1 méter hosszúságú rönkök egyszerű kezelését és feldolgozását egyetlen kezelő számára. A gép könnyen szállítható traktorral és a traktor hidraulikájával működtethető, ajánlott teljesítménye 40-60 l/perc.

A külső hidraulikáról vett erőforrással a gép mindig hidraulikus rönkemelővel és a hasító penge hidraulikus beállításával van felszerelve. A hasító penge magasságának változtatásával a felhasználó megválaszthatja, hogy hány darabra hasítsa a fát. Az erős és kemény rönkök (pl. bükk és tölgy) mindig két részre hasíthatók.

A nagy fadarabok könnyen újra hasíthatók a robusztus hasítóasztalnak köszönhetően, amely megakadályozza, hogy a fa a hasítás vagy újrahasítás közben vagy után a földre essen. A gép kampósaruval van felszerelve, amely segít a nagy fadarabok kezelésében és forgatásában, mind a földön, mind a hasítóasztalon. A hasítóasztal lehetővé teszi a kész tűzifa felhalmozását, a hasítás után ergonomikus munkamagasságból.

A Hakki Pilke HH 110 megfelel az európai jogszabályok legújabb biztonsági követelményeinek, és jól alkalmazható mind háztartási, mind professzionális használatra. Tökéletesen alkalmas tűzifa-feldolgozógép melletti munkavégzésre is a túlméretes faanyag feldolgozásához.

Műszaki adatok:

Maximális rönkátmérő: 800 mm
Maximális fahossz: 1050 mm
Max hasítóerő: 10 t
Erőforrás: traktor hidraulika
Hasítólapát: 2/4-irányú
Méretek szállítási helyzetben 
Magasság: 1600 mm
Hosszúság: 2380 mm
Szélesség: 1500 mm
Súly: 521 kg
Opcionális felszerelés
6 irányú hasító penge

A Hakkiplike finn tüzifa készítő gépek forgalmazója az:
ERDŐGÉPKER KFT.
6800 Hódmezővásárhely
Dr. Rapcsák András út 49.
Tel.: +36 62/533-934
Mobil: +36 20 500 9899
E-mail: erdogepker@erdogepker.hu

Állások Magyarországon

jooblelogo

© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió