Hakki Pilke Expert/Easy 37 tűzifakészítő gép

Hakki Pilke Expert/Easy 37 tűzifakészítő gép - 5.0 out of 5 based on 1 vote
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Tűzifakészítő gép Hakki Pilke Expert/Easy 37

Összehasonlító táblázat

Hakki Pilke Expert/Easy 37 tűzifakészítő gép

A Hakki Pilke Expert 37, a Maaselän Kone Oy piacvezető finn gyártó által kifejlesztett elsősorban professzionális, iparszerű felhasználásra szánt, könnyen kezelhető tűzifagyártó gép, amely az igényes háztáji felhasználásra, illetve nagyobb mennyiségű tűzifa feldolgozásnál kiegészítő berendezésként is kiválóan alkalmazható. Alacsony teljesítményigénye (7.5 kW) és kis tömege (750 kg) ellenére közel 40 cm átmérőjű farönkök feldolgozására alkalmas. Ez a kivételes teljesítmény a leginkább változó átmérőjű rönkök feldolgozásakor mutatkozik meg, mivel a berendezés

működési sebessége automatikus állítású a bemenő rönkméret függvényében.


A tűzifagyártó gép egy személy által kényelmesen üzemeltethető, és az opcionálisan megvásárolható Hakkilift 371 rönkemelő segítségével még a nagyobb méretű faanyag is könnyen kezelhető. A szállítószalag felső része lehajtható. A szállítószalag meredeksége egy egyszerűen kezelhető önreteszelő orsó segítségével gyorsan beállítható, minden típus rendelhető forgatható, hidraulikus kihordószalaggal /opció/, amelybe szilánk leválasztó /opció/is beépíthető prémium minőségű tűzifa előállításához. Az összehajtott szalag automatikusan rögzítődik szállítási helyzetben. A kompakt szállítási helyzet szűk és alacsony helyeken történő áthajtást is lehetővé tesz.

Működési elv: (Expert)A kardántengely egy hajtóművet hajt meg. A hajtóműről egy ékszíj vezet a szállítószalaghoz. A hajtóműről a hajtóerő egy sor kettős ékszíjon keresztül kerül a meghajtó tengelyre. A meghajtó tengely egyik végére van felszerelve a hidraulika szivattyú, amely a hasító munkahengerét és a hidraulikus behúzást működteti. A meghajtó tengely másik vége ékszíjakon keresztül a motoros fűrészt hajtja meg. A fa hasítása nagy sebességgel történik. A hidraulikus behúzó hengerrel a hosszú farönkök behúzása is probléma mentesen történik. A kombinált kivitel (kardánhajtás és elektromotor) esetében a PTO-hajtómű a villanymotorral 2 db ékszíjon keresztül állandóan össze van kapcsolva. Ezáltal kardánhajtás esetén a villanymotor üresen állandóan együtt forog, míg az elektromotoros hajtás esetén a villanymotor a PTO-hajtóművet is hajtja. A hasító erő 7 tonna. A rönkasztalra max. 3 m hosszú rönköket lehet felfektetni. A görgős, meghosszabbított felfekvő felület biztosítja, hogy a hosszú rönkök nem tudnak lebillenni. A rönköt behúzószalag húzza be. A behúzó szalag hidraulikus meghajtású, hossza 2,2 méter és egyben a rönk-felfekvő felület meghosszabbítására is szolgál. A két oldalsó műanyag görgő a rönk legördülését akadályozza meg. A rönklenyomás kézi működtetésű, miáltal a rönk a behúzó szalagra nyomódik. A szalag meghajtása ékszíjjal történik.

TÍPUS: Hakki Pilke Expert 37

Kardánhajtás teljesítményigénye

26kW/35 Le

HP Expert 37 PTO

540 ford/perc.

HP Expert 37 PTO+E (Elektromotor+ Kardánhajtás)

7,5 kW/540 ford/perc.

Maximális rönkátmérő

37 cm

Fűrészlánc

40 cm

Fűrész kezelése

Mechanikus

Maximális hasítóerő.

7 tonna.

Hasítási sebesség

2,8 - 4,2 mp.

Hidraulikus behúzás-rásegítő csillagkerékkel

alapkivitelben

Maximális hasábhossz.

60 cm

Kézi hasábhossz beállítás

alapkivitelben

Hasítóék 2/4

alapkivitelben

Hasítóék állítás

Kézi /

Olajtank/töltőmennyiség

40 liter.

Kihordószalag

4 méter

Tömeg

750-810 kg.

Szállítási méretek /MagXSzélX Hossz/

2,63 x 2,48 x 1,15 méter

4. Garancia: Eladó az általa szállított áru I. osztályú minőségéért, valamint a teljes körű megfelelőségért jótállást vállal. Garancia az üzembe helyezéstől számított 1 év. A garancia az esetleges rejtett gyártási hibákra és az alkatrészek cseréjének munkadíjára terjed ki. Nem tartalmazza a helyszíni kiszállás költségeit.

5. Szállítási határidő: A megrendeléstől, illetve az előleg beérkezésétől számított 4-6 hét, előszállítási lehetőséggel.

6. Fizetési feltételek: Megrendeléskor a vételár 80%-a előleg számla alapján banki átutalással, a fennmaradó 20% átvételkor, vagy az átvételt megelőző 8 napon belüli átutalással. Megrendelést követő esetleges sztornó esetén szállító jogosult a gyártás fázisától függő mértékben költségei megtérítésére maximum az előleg mértékéig.

7. Tulajdonjog fenntartás: A vételár teljes kiegyenlítéséig a berendezés az Erdőgépker Kft. tulajdonát képezi.

8. Nyilatkozatok:

  • 8.1. Az ajánlott gépi berendezés gyárilag új, gyártás ideje: 2015 év.
  • 8.2. Az ajánlott gépi berendezés rendelkezik CE-jelöléssel, valamint a 21/1998 (IV.17) IKIM rendelet szerinti gyártói megfelelőségi nyilatkozattal.
  • 8.3 Berendezés VTSZ száma: 84659600
  • 8.4 Ezúton nyilatkozunk, hogy az árajánlatot adó Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft. a beszerzett eszközök kereskedelmi forgalmával üzletszerűen foglalkozik, fő tevékenysége szerint kereskedőnek minősülő szállító, valamint a piacon szokványos jótállási és szavatossági feltételek biztosítása mellett végzi tevékenységét.

 Tűzifakészítő gép Hakki Pilke Expert/Easy 37

Tűzifakészítő gép Hakki Pilke Expert/Easy 37
Tűzifakészítő gép Hakki Pilke Expert/Easy 37  Tűzifakészítő gép Hakki Pilke Expert/Easy 37

 

 

 

A weboldal u.n. sütket (cookie-kat) használ, amelyek segítik az oldal működését, kényelmesebb használatát. Ha belép az oldalunkra, elfogadja ezek használatát. További információk! OK!